Terapeutisk behandling


Behandlingar


Jag har under åren kompletterat min beteendevetenskapliga utbildning med mer kunskap om kropp och själ - "Vår kropp är vårt omedvetna." Bland annat med Psykopraktor, utbildningen är 1½ årig och vi har lärt oss jobba med kroppsterapeutiska behandlingar av psykosomatiska besvär- kroppsliga besvär med emotionell och mental grund. Så som stress, oro, ångest. Traumabehandling och fobibehandling. Utbrändhet, relationsproblem, rädslor, tvång etc.


Har du svårt att bestämma dig vilken behandling som kan passa? Boka en healingsession så låter vi intutionen bestämma vilken behandling som passar när du kommer på besök.Kraniosakral terapi


Kraniosakral behandling är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan.


På så sätt ges kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser på cellnivå så att en djup läkning kan ske. En KranioSakral behandling hjälper kroppens system att komma i balans så att den kan självkorrigera och läkas.


Rent fysiskt kan en behandling vara väldigt avslappnade.Neuroenergetisk psykologi


Känslor är kemi som kan lagras i kroppens celler. I bland reagerar vi starkt med kroppen, utan att tanken och den logiska problemlösningen hänger med i reaktionen. NEP- behandling frigör minnen, mönster, värk och trauman som hindrar oss i vår utveckling. Behandlingen görs med lätta tryck på olika punkter på kroppens nervganglioner-omkopplingsstationer- och med kognitiva frågeställningar. I behandlingen ingår en lättare lymfbalansering. Behandlingen är djupt avslappnade så vila efteråt rekommenderas.Psykologisk akupressur


Behandlingen innebär att man knackar (löst) på några centrala akupunkturpunkter för att påverka sinnestillstånd och känslor. Detta har visat sig fungera bra på fobier och trauman. Främst den största och nu mest spridda tekniken i världen är EFT, utvecklad av Gary Craig. Vi erbjuder även en djupare form; PAP (Psykologisk Akupraktik utvecklad av Mac Pompeius Wolontis) som är ett sätt att behandla akupressursystemet på ett enkelt, snabbt och smärtfritt sätt för att lösa psykologisk stress i nervsystemet och energisystemet. Mini PAP ingår som egenvård.


Du får också lära dig att använda EFT som egenvård.Regressionsbehandling


När man gör en regression går man tillbaka till en tidigare erfarenhet, som vi kanske inte är fullt medvetna om i vårt dagliga liv. Regression använder vi ofta i syfte att läka en traumatisk erfarenhet man bär med sig från ett tidigare skede i livet eller från tidigare liv. Det går också att göra regressions arbete på positiva tidigare erfarenheter.


Behandlingen görs under djup avslappning och med handpåläggning.
Vi är alla en del av moder jords alla energier och världen söker balans. När vi är balanserade finner vi en harmoni inom oss vilket tar oss dit vi är meningen att gå. 

Behandling


Gå på djupet med kraniosakral terapi, neuroenergetisk psykologi, psykologisk akupressur och regressionsbehandling. Kontakta mig eller läs mer för hjälp.


Läs mer om olika behandlingar

Vägledning


Vi alla behöver vägledning någon gång i livet. Jag erbjuder medial sittning, lösningsfokuserad vägledning, kognitiv beteendeterapi och gruppseans.


Läs mer om vägledning

För djur


Målet med samtalet är att djur och människa ska få ett bra samarbete och förståelse för varandra. Jag erbjuder även healing och kraniosakral terapi för djur. 


Läs mer om för djur